Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Biel vägrar gifta sig med Justin

Nöje | 29/10/2008 18:46

"Jag är liksom "Neeeeeej!" " jag vägrar"

Jessica Biel förenkar att hon skulle vara förlovad med pojkvännen Justin Timberlake. Det ryktades att skådespelerskan sagt ja när Justin friade under en romantisk resa i Rom i början av månaden. Men nu slaktar Jessica alla äktenskapsrykten.

– Om det känns rätt, blir det rätt - men just nu känns det totalt främmande, säger Jessica Biel till tidningen Marie Claire.

– Jag har så många vänner som skaffar barn och gifter sig och de vill att jag hamnar på samma plats så att vi kan gå till barnmorskarn ihop och sånt.

Jessicas filmkarriär står lite i lä just nu. Senaste större produktionen var Adam Sandler-rullen Chuck & Larry. Där gjorde hon underklädesscener. Men hennes kille sångaren Justin Timberlake får nya erbjudanden hela tiden. Senast spelade han i The Love Guru. Fast de har dejtat i två år tycks inte Jessica inse att hennes ungdomliga skönhet är på väg utför och att det är Justin som ger henne pressutrymme. Hon tycker nästan tanken är lite motbjudande.

– Jag är liksom "Neeeeeej! Jag vägrar", säger Jessica till Marie Claire.

Jessica klär av sig i Chuck & Larry.

Skrivet av: