Biel vägrar gifta sig med Justin

"Jag är liksom "Neeeeeej!" " jag vägrar"


Jessica Biel förenkar att hon skulle vara förlovad med pojkvännen Justin Timberlake. Det ryktades att skådespelerskan sagt ja när Justin friade under en romantisk resa i Rom i början av månaden. Men nu slaktar Jessica alla äktenskapsrykten.

– Om det känns rätt, blir det rätt - men just nu känns det totalt främmande, säger Jessica Biel till tidningen Marie Claire.

– Jag har så många vänner som skaffar barn och gifter sig och de vill att jag hamnar på samma plats så att vi kan gå till barnmorskarn ihop och sånt.

Jessicas filmkarriär står lite i lä just nu. Senaste större produktionen var Adam Sandler-rullen Chuck & Larry. Där gjorde hon underklädesscener. Men hennes kille sångaren Justin Timberlake får nya erbjudanden hela tiden. Senast spelade han i The Love Guru. Fast de har dejtat i två år tycks inte Jessica inse att hennes ungdomliga skönhet är på väg utför och att det är Justin som ger henne pressutrymme. Hon tycker nästan tanken är lite motbjudande.

– Jag är liksom "Neeeeeej! Jag vägrar", säger Jessica till Marie Claire.

Jessica klär av sig i Chuck & Larry.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.