Söndag 19 Sep
Stockholm

Kenza och Blondinbella gör radio tillsammans

"Radioreklam-inspelningen med Bella gick bra."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De forna rivalerna Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Kenza har slutit fred med varandra och bestämt sig för att hjälpa varandra på traven i stället.

Under måndagen bestämde sig de båda bloggerskorna för att byta mediekanal för ett tag - till radio.

Tillsammans spelade de in en radioreklam. Efter inspelningen passade de på att sjunga en bit tillsammans med radioprofilerna.

Resultatet väntar vi nu ivrigt på. För det verkar som om Blondinbella inte har någon änglastämma direkt.

"Det lilla jobbet som Kenza och jag hade tillsammans gick väldigt fort så när vi var klara så gick vi till Knappen&Hakim som satt i närheten och spelade in ett roligt klipp med dom när vi sjöng .. Jag kan ju avslöja att Kenza är riktigt duktig om man jämför med mig, usch! Vi hoppade in i en taxi efteråt och åkte mot Fresco och lunchade, riktigt trevligt. Sedan tog vi en shoppingrunda på stan, jag blev ett par skor rikare och ett par byxor", skriver hon på sin blogg.

Även Kenza stoltserar med radioreklaminspelningen.

"Radioreklam-inspelningen med Bella gick bra, medan vi ändå var där passade vi på att hälsa på Hakim och Knappen på NRJ. Störtsköna grabbar. Rockstjärnan Knappen började lira på sin gitarr och jag, Bella och Hakim sjöng Ayo Technology. Jag tycker synd om er som kommer höra vår fina och jätteseriösa sång när de spelar upp den på NRJ....hehe", skriver Kenza på sin blogg.

Blondinbellas videoblogg:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela