Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella har fått nog av Katrin och Kissie

Nöje | 28/08/2009 09:07

"Påhopp som påhopp. Men den ena tjejen är 15 år gammal och den andra är 30."

Att den typen av bloggar som Kissie och Dessie skriver nu är bland de populäraste bloggarna i Sverige behöver ingen längre hymla om.

Deras provocerande stil går hem i stugorna och media väljer att ömsom lyfta upp bloggerskorna som att ifrågasätta dem.

Nyligen ifrågasatte den själv så ganska provocerande bloggerskan, Katrin Zytomierska, de unga blonda stjärnskotten i bloggvärlden.

Hon säger i radioprogrammet Vakna med the Voice att hon har lust att plocka bort sin blogg från bloggportalen.se.

Hon kallar bloggerskorna Kissie och Dessie för skitungar och tycker att de fördummar sig i sina bloggar.

Nu kan inte bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip hålla sig längre utan lägger sig i diskussionen.

Hon skriver att hon under de senaste veckorna har följt de nya storbloggarna (Kissie och Dessie).

Men efter att Katrin uttryckte sina åsikter i radio väljer nu Blondinbella att kommentera det som hon kallar "bloggsörjan".

Blondinbella vill först och främst uttrycka att hon anser att det är fel av Katrin att "gå på tjejerna och säga hur hemskt och förfärligt det är att dom provocerar och är elaka mot varandra när Katrin är känd för att provocera och vara elak".

"Katrin säger hur sjukt det är när bloggerskan Dessie skriker något elakt om en bög men vad är det för skillnad när Katrin kallar mig gris i sin blogg? Påhopp som påhopp. Men den ena tjejen är 15 år gammal och den andra är 30", skriver Blondinbella.

Men hon vill inte heller försvara de unga bloggerskornas beteende mot varandra och sig själv.

"Det skulle aldrig falla mig in att skriva såna personangrepp som många gör i bloggvärlden och det har jag aldrig heller gjort. Och jag blir lika ledsen varje gång jag ser det".

Hon tror att tjejerna är en tidigare kopia av henne själv och tror att de så småningom kommer att utvecklas och lugna ner sig för att bli förnuftig som hon själv är.

"Ge dom några år. Då sitter det nya blondinbellor där som är lillgamla och präktiga och vill rädda världen" , skriver Blondinbella på sin blogg.

Katrin om de nya bloggerskorna:

Skrivet av: