Söndag 20 Jun
Stockholm

Mileys stalker ville slutföra saker

Domaren anser inte att stalkern bör släppas på fri fot.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mileys Cyrus kan pusta ut för den här gången. Den läskiga stalkern Mark McLeod, 53, lär inte få se skymten av sin idol eller någon sol på bra länge då han förvägrades få borgensumman på 55 200 dollar sänkt.

Det var efter att en polis vittnat om att McLeod under förhör har sagt att han tänkte ta sig tillbaka till filminspelningen för att "slutföra saker".

– Jag kan inte förvägra honom borgen, men om jag kunde skulle jag då jag upplever honom som farlig, sa domare Steven Scheer.

Domare Scheer anser sig inte se någon anledning att tro att McLeod kommer kunna närma sig tonårsstjärnan då hon "har råd med det bästa skydd som kan köpas". Men han valde ändå att inte sänka borgen då han kan vara en fara för andra skriver Sky News.

När McLeod arresterades hade han under flera dagar smugit runt kring inspelningen av The Last Song för att komma nära Miley, som han tänkte gifta sig med. Han har tidigare åkt landet runt på hennes spelningar, men var ändå ingen riktig stalker, menar hans advokat.

– Han har framställts som ett monster, men han har en familj. Han är inte farlig, säger McCleods advokat Byrne förväges.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela