Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Miley snodde min pojkvän"

Nöje | 01/09/2009 17:42

I krig och kärlek finns inga regler. Fråga bara Miley Cyrus.

Miley Cyrus heta kärleksförhållande med nya pojkvännen Liam Hemsworth är inte rosaglittrande och romantiskt för alla inblandade. Liams ex-flickvän Laura Griffin är nämligen totalt förstörd. Efter ett fem år långt förhållande är hon nämligen helt dumpad. Till förmån för Miley Cyrus.

– Hon har tagit min pojkvän och min bästa vän. Det fanns ingen anledning för oss att göra slut, om det inte vore för Miley, säger Laura till magasinet Australia's Woman's Day.

Och värre blir det. På sin Facebook skrev Laura ett uppslitande och väldigt självutlämnande inlägg:

"Liam och jag har varit oskiljaktiga sedan småskolan. Men det är Miley Cyrus. Hur kan jag tävla mot det?"

Liam och Miley fann varandra under inspelningen av filmen "The Last Song". När kamerorna hade stängts av sågs de stå och grovhångla.

– Miley rusade i hans famn och kastade sina armar kring hans hals. De kysstes och han lutade sig bakåt och drog ner henne...Det var som en scen från en gammal film där killen hoppar på ett tåg och tjejen står kvar på perrongen och vinkar adjö, sade skådespelaren Alex Emanuel apropå Mileys heta träff med Liam.

Skrivet av: