Fredag 18 Jun
Stockholm

Perez kallade Miley för Disneyslampan

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Internets största skrikapa Perez Hilton ligger inte på latsidan. Nu senast har han kallat Miley Cyrus för "Disneyslampan".

Perez smädade Miley på sin blogg när han presenterade hennes senaste hitsingel och avslutade ett inlägg med "The Disney Slut".

Disney och läsarna var inte sena på att reagera. I ett uttalande förklarar Perez nu sig:

– Hon verkar inte göra något rätt. Hon började svagt med de där bilderna i duschen som läckte från telefonen. Sen gjorde hon Vanity Fair-plåtningen, talade ner sina kollegor, dejtade en 20-åring när hon bara var 15 år... Oavsett om vi gillar det eller inte så är hon en superstjärna. Hon är duktig på att få uppmärksamhet.

Perez klickkoncept bygger i stort på att skriva ner kändisar om deras utseende men detta måste ses som hans största övertramp på bloggen.

Miley som är mogen för sin ålder har blivit trakasserad förr. Tidigare har även Jamie Foxx sagt i radio att Miley borde spela in en "sex tape". Han fick då hård kritik bland annat från sin dotter. Men värst av alla Mileys trakasserier blev hon utsatt för av stalkern McLeod - för inte alls länge sedan - som ville gifta sig med henne.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela