Perez kallade Miley för Disneyslampan

Internets största skrikapa Perez Hilton ligger inte på latsidan. Nu senast har han kallat Miley Cyrus för "Disneyslampan".

Perez smädade Miley på sin blogg när han presenterade hennes senaste hitsingel och avslutade ett inlägg med "The Disney Slut".

Disney och läsarna var inte sena på att reagera. I ett uttalande förklarar Perez nu sig:

– Hon verkar inte göra något rätt. Hon började svagt med de där bilderna i duschen som läckte från telefonen. Sen gjorde hon Vanity Fair-plåtningen, talade ner sina kollegor, dejtade en 20-åring när hon bara var 15 år... Oavsett om vi gillar det eller inte så är hon en superstjärna. Hon är duktig på att få uppmärksamhet.

Perez klickkoncept bygger i stort på att skriva ner kändisar om deras utseende men detta måste ses som hans största övertramp på bloggen.

Miley som är mogen för sin ålder har blivit trakasserad förr. Tidigare har även Jamie Foxx sagt i radio att Miley borde spela in en "sex tape". Han fick då hård kritik bland annat från sin dotter. Men värst av alla Mileys trakasserier blev hon utsatt för av stalkern McLeod - för inte alls länge sedan - som ville gifta sig med henne.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.