Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckhams blir superhjältar

Nöje | 30/10/2008 22:56

Det har gjorts dokumentärer och realityserier om dem. Nu kommer superhjälteserien.

David och Victoria Beckham ska få en egen superhjälteserie. Det är den gamle stofilen Stan Lee som jobbade med Pamela Andersson - och som gjorde serien Stripperella - som ska förvandla paret till hjältar. Just nu samarbetar han även med Ringo Starr, Hugh Hefner och Paris Hilton för att göra superhjälteserier.

– De ser bra ut, är talangfula och färgstarka. Sen det lilla extra: Tänk hur coolt det skulle bli i en rolig, godhjärtad show som framställer dem som - just det - superhjältar, säger Lee till Access Hollywood.

Marvel-mästaren Stan Lee är skaparen av otaliga superhjältar som Spindelmannen, Fantastiska fyran och Hulken. Även tecknarna Jack Kirby och Steve Ditko haft ett stort finger med i spelet.

Med Davids Armani-kula och skruvningar samt Victorias överrumplingstekniker (som att gömma sig i ett paket) kan det inte gå fel.

Skrivet av: