Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se Mileys gräddiga milkshake

Nöje | 02/09/2009 13:05

Paparazzi Shake med grädde fick Miley Cyrus att slicka sig runt munnen.

Miley Cyrus följer i Lindsay Lohans fotsteg och får sin egen milkshake, Miley Shake med extra grädde. Ihop med systern Brandi Cyrus stod de unga kändisflickorna och blandade shakes bakom disken på en glassbar i Hollywood.

Miley, som är mogen för sin ålder, oroar sig inte för kalorier. Tonårsstjärnans egna Miley Shake är något utöver det vanliga och består av vaniljglass, kakdeg, tärningar av jordnötssmör och vispad grädde. Mycket grädde, visade det sig eftersom Miley hade grädde över hela ansiktet, skriver The Insider.

Tidigare har även Barack Obama, Victoria Beckham och Kim Kardashian fått göra sina egna shakes hos Millions of Milkshakes.

Men aldrig har uppståndelsen blivit så stor som när Miley shakeade loss.

Snackisen just nu är annars att Miley ska vara med hos Jay Leno den 16 september. Miley får se showen som grädden på moset i en strålande karriär. Förhoppningsvis gör hon dock inte som Lindsay, som ställde in dagen före och fick äta upp det med en tirad av hånfulla skämt.

Skrivet av: