Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jordan firar skilsmässan med stor fest

- 09/09/2009, 13:09 -

Hon vill ha en gigantisk fest med alla sina vänner.

Katie "Jordan" Price firade under tisdagen att hennes fyraåriga äktenskap med Peter Andre äntligen är över.

Hon skålade i rosa champagne med sin mamma Amy efter att domaren meddelat att skilsmässan gått igenom.

–Det har varit en mardröm men nu är det över, berättade Jordan för en vän enligt Daily Mirror.

Det har varit en jobbig period för Jordan och hennes före detta man Peter.

–Jag vill bara gå vidare med mitt liv och tänka på framtiden - en framtid utan Peter. Det är lite sorgligt men jag måste se det för vad det är. Tack gode Gud att det är över, säger Katie.

Katie spenderade tisdagen med att ringa runt till sina vänner för att berätta att skilsmässan gått igenom. Hon passade samtidigt på att bjuda dem till ett skilsmässoparty. Ja, du läste rätt.

– Hon vill ha en gigantisk fest med alla sina vänner. Det har varit tufft för henne under den senaste tiden så hon vill verkligen luta sig tillbaka nu.

Jordan är mycket noggrann med vilka gäster hon vill ha på sin fest och har i dagarna varit fullt upptagen med festens gästlista.

–Hon vill verkligen att det ska bli en oförglömlig natt. Jordan är i sanningens namn väldigt lättad över att skilsmässan gått igenom, berättar vännen för Daily Mirror.

Jordan funderar på att ha festen i sitt hem i Surrey eftersom hon vill att festen ska vara med i dokusåpan som handlar om hennes liv.

En sak är i alla fall säker - Peter är förmodligen inte bjuden på festen.

Skrivet av: