Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jordans nya kille våldtäktsman

Nöje | 05/09/2009 13:01

Åtminstone i hans kommande porrfilm som chockar Storbritannien.

Uppbrottet mellan Katie Price och Peter Andre rönte stor uppmärksamhet världen över men något som toppade det var Katies nya kille Alex Reid. För lika snabbt som skilsmässan nådde förstasidorna hos skvallermedierna tycktes hon ha hittat en ny man, nämligen kampsportaren Alex Reid.

Nu visar det sig att Reid är en man med många järn i elden. Förutom slagsmålskämpe och kändisdejtare är han nämligen porrskådis. Något som fått många att chockat sätta kaffet i vrångstrupen. Katie Price har trots allt tre barn som för närvarande umgås frekvent med hennes nya man.

Filmen som heter Killer Bitch är av den hårdare varianten där Reid spelar en man som våldtar en kvinna i skogen för att sedan strypa henne.

– Det var en aggressiv våldtäktsscen men kvinnan börjar slutligen njuta av det och Alex hade inga betänkligheter att vara naken inför oss alla, säger en källa enligt News of the world.

– Det hela var väldigt aggressivt och han gick verkligen in för sin roll och grymtade intensivt.

Katie Price själv är måttligt road av hela spektaklet. Efter att ha sett sexscenerna anklagar hon nu Alex Reid för att vara otrogen.

– Jag visar upp min kropp men jag skulle aldrig gå så långt. Det är likvärdigt med otrohet. Fortsätt med porren och förlora mig, det är my way or the highway, sa Katie Price.

Men skandalerna tar inte slut där. Alex Reid har även erkänt att han använder en hel del kokain.

– Jag har tagit kokain för ofta, låt oss säga en gång i månaden eller efter varje match och det är inte bra, säger Reid insiktsfullt enligt News of the world.

Även hans kontakter med den undre världen har fått Katie Price exmake Peter Andre att reagera.

– Nu när han erkänt att han tagit kokain kommer det att göra Peter rasande då han vet att den här mannen är i närheten av hans barn.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av: