Söndag 4 Dec
Stockholm

"Det är vidrigt och äckligt"

Skandalidolen talar ut i en ny intervju. Lars vill utnyttja Idol. Han har vänt upp och ner på spelets regler. Domarna ser rött.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det hela var planerat. Idol-Lars spexkupp i veckan. En kupp som fick domaren Laila Bagge att se rött. "Oprofessionellt och egoistiskt", tyckte hon. En reaktion som Idol-Lars väntade sig. Enligt honom var allt planerat in i minsta detalj.

– Jag ville säga att jag inte respekterar det här programkonceptet. Att jag inte ville sjunga schlager. Att jag fortfarande, som jag skrev i min blogg, tycker att det är vidrigt och äckligt på det sättet som de vill styra oss, säger han till Aftonbladet.

Trots att Idoldomarna varit kritiska mot Lars otaliga jippon har tittarna och hans fans reagerat positivt. Men på frågan varför han fortfara är kvar i tävlingen svarar han:

– Mitt mål från början har varit att utnyttja ”Idol” på bästa sätt för att nå ut med mitt artisteri. Det är jag fan stolt över. Som musikvärlden ser ut i dag har jag inget annat val än att ge mig in i såna här ultrakommersiella sammanhang. Jag får helt enkelt kompromissa. Och jag vill vara kvar ett tag till, jag tänker inte hoppa av, säger han enligt Aftonbladet.

Med det så är antagligen fler Idolkupper att vänta.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.