Robinson-Angela dömd för smuggling

"Jag har ju inte beställt nåt."


Angela Monroe, känd för sin insats i teveserien Robinson, har dömts för smuggling – av anabola steorider.

Det rörde sig om 11 575 tabletter som via Kina skulle skickas hem till Robinsonprofilen, tillsammans med en mindre mängd potensmedel.

Dock fastnade försändelsen i tullen på Arlanda och Monroe åtalades i maj i år för smuggling. Men själv menade hon att det var en vän som beställt tabletterna i hennes namn.

Då sa hon att det skulle bli skönt att bli frikänd, men det blev hon inte. Nu har Stockholms tingsrätt dömt tevestjärnan, mot sitt nekande, till villkorlig dom samt 100 timmars samhällstjänst.

– Jag står definitivt fast vid att jag är oskyldig. Jag har ju inte beställt nåt, säger Angela Monroe till Metro.

Monroe slapp fängelse eftersom hon inte begått brott tidigare. Men hur hon hamnat i den här situationen vill hon inte prata om.

–Anabola steroider har jag alltid tagit avstånd från. Och hur jag blev indragen i detta vill jag inte gå in på, tillägger Monroe för Metro.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.