Onsdag 27 Okt
Stockholm

Blondinbella och Linda Skugge i hemligt projekt

"Det är något jätteroligt, urspännande, självklart och klockrent."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har överlyckligt avslöjat att hon kommer att samarbeta med journalisten och författaren Linda Skugge under hösten.

De träffades under måndagen för att äta lunch och prata igenom projektet.

"Åh jag svävar på moln! Lunchen på Ljunggrens öppnade verkligen upp till nya möjligheter. Går allt igenom som vi hoppas på så kommer denna höst och nästa år att se väldigt ljus ut", skriver Blondinbella på sin blogg.

Självklart är Nyheter24 nyfikna på projektet och ringde därför upp Linda Skugge som pratade mycket gott om Blondinbella och deras framtida projekt som ytterligare en mycket känd person ska medverka i.

Berätta om ditt hemliga projekt med Blondinbella.

–Jag kan tyvärr inte avslöja vad det är än. Men det är något jätteroligt, urspännande, självklart och klockrent. Vi kommer att gå ut med det i oktober.

Vems idé är projektet?

–Det är min idé. Det är jag, Isabella och ytterligare en jättekänd person som kommer att samarbeta i höst.

Vem då?

–Det kan jag tyvärr inte avslöja.

I ett tidigare inlägg i Blondinbellas blogg avslöjas dock att ingen mindre än tidningsdrottningen Amelia Adamo var den tredje personen som var med på lunchen.

Varför just Blondinbella?

– Hon är verkligen jätteduktig och har tagit sig fram med egen maskin, inte alls som kändisbarn som får mycket gratis. Hon är liksom född -90 och var två år när jag började skriva, vilket känns overkligt eftersom Isabella är helt otrolig.

Hur var ert möte?

–Mycket bra. Det var så roligt, hon frågade mig under lunchen: "Men hur nätverkade man på din tid?", ha ha ha. Jag kan förstå hur det är för henne. Då jag började på Expressen när jag var 18-19 år så blev jag jagad och hatad.

Ser du Blondinbella som en mini-Linda?

– Nej, hon är ju så mycket större än vad jag någonsin varit. Men det är roligt för jag kan ge henne enormt mycket råd, avslutar Linda Skugge för Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela