Anna Anka dissad i USA

Svenskan har retat upp fel personer den här gången.


Svenskan Anna Anka som blivit skandalkänd i och med succéprogrammet "Svenska Hollywoodfruar", har trampat på några tår för många. Nu blir hon hårt kritiserad även i nya hemlandet USA.

I premiäravsnittet går nämligen Anna Anka och hennes välkända make sångaren Paul Anka på ett casino där flera fans kommer fram och hälsar. Det som fått flera av dem att se rött är svenskans nedsättande kommentarer.

– Det är så jävla mesigt. När man tittar på de skulle man aldrig tro att de har pengar. Det är så mesigt alltså. Så står man där och fejksmajlar, säger hon och fortsätter.

De spelar för miljontals dollar, det skulle du inte kunna tro när du tittar på dem, de ser ut som jävla bondlurkar.

Klippet som nu har översatts och hamnat på youtube har fått en hel del reaktioner. Både positiva och negativa.

"Skam för Sverige", skriver en användare och en annan tillägger: "Verkar vara den typiska stroppiga subban som ser ut som en häst".

Kolla in klippet nedan. Klicka på videon.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.