Torsdag 21 Okt
Stockholm

"Jag är Södermalms Batman"

Petter har slagit till igen. Den här gången med äggande uppfostringsanda - bokstavligen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Råkade du befinna dig vid Hornstull i Stockholm i dag kan du ha blivit vittne till ett uppfostringsknep som heter duga. Överhuvudtaget en syn som man inte skådar var dag. För rapparen och Nyheter24:s bloggare Petter slog ett stort slag för barnuppfostran med ägg i hand och skratt i mun.

– Jag satt i bilen och väntade på en polare vid Hornstull. Då såg jag två små killar, de kanske var fjorton år med luvorna uppfällda, som stod på bron och kastade ner grejer på folk. Och de sprang hela tiden undan och skrattade så folk kunde inte se vilka det var, berättar Petter och fortsätter:

– Så efter en kvart när ingen fortfarande hade fattat nåt så gick jag och köpte ett paket ägg, satte på kameran och kastade ägg på de... de små svinen (skratt).

Träffade du dem?

– Jag fick in några träffar i väggen så det skvätte på dem. Och paketet ligger kvar i bilen till nästa gång.

Så om dina egna barn gör så här, åker äggen fram?

– Ja, det är klart. Nej, men jag fick ett mess av en kompis precis som skrev att "det är kul att du har barnasinnet kvar". Jag gjorde ju tusen såna här grejer när jag var yngre. Varför skulle det vara en så hemsk grej, jag förstår inte, säger Petter och skrattar.

Kommer vi att se mer av det här?

– Nästa uppdrag är att ägga alla töntiga människor runt Nytorget. Jag ser mig själv som Södermalms Batman.

KOLLA IN PETTERS ÄGGATTACK PÅ HANS BLOGG!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela