"Jag tänker inte göra bort mig"

Elisabet Höglund går till hård attack mot sina floppande kollegor.


Det blev en rejäl praktflopp för kabarén Nyhetsankorna och media har inte varit nådig mot de fyra huvudpersonerna Peppe Eng, Lena Smedsaas, Lennart Ekdal och Malou von Siwers. Föreställningen totalsågades och någon vidare publiksuccé verkar det inte heller ha blivit.

Elisabet Höglund som finns med på affischerna hoppad av showen långt före premiären. Nu går hon till attack mot sina kabarékollegor.

– Jag har inte haft tid för Nyhetsankorna helt enkelt. Jag har inte deltagit i några som helst repetitioner. Mitt arbete med Förkväll sysselsätter mig 18 timmar per dygn. Och jag vill inte delta, om jag inte vet att det blir bra och det vet jag, att det inte blir, om man inte repeterar. Jag tänker inte göra bort mig på Berns scen. Så enkelt är det, säger Elisabet Höglund enligt Resumé.

Men även Höglunds Förkväll har fått sin beskärda del kritik och inte minst har hon hamnat i ett ordkrig med den forna programledaren Carolina Gynning, om programmet.

– Vi är tusen gånger bättre, sa Höglund till Aftonbladet.

Något som fick Gynning att replikera i sin blogg:

"Så skulle Förkväll börja igen häromdagen och Elisabeth Höglundh kläcker ur sig en massa elaka kommentarer om mig och “vårt gamla förkvällsgäng” Kom igen Elisabet det var väl onödigt! Och framförallt för att de bjudit in mig som gäst på Torsdag. Jag är lite sjuk för tillfället och min läkare har bett mig stanna inne ett par dagar. Så jag var tvungen att ställa in Torsdag MEN i vilket fall hade det inte varit roligt att komma till en kvinna som kastar skit på mig i pressen! Vad hände med kärleken till dina medsystrar Elisabet???"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!