Anna Anka spelar in skiva

- 20/10/2009, 08:35 -

Vill jobba med Max Martin.

Världsartisten Paul Ankas lyxfru, Anna Anka, har på rekordtid blivit en av Sveriges populäraste medieprofiler sedan sin medverkan i teveprogrammet Svenska Hollywoodfruar i TV3.

Fru Anka väljer nu att gå i sin mans fotspår för att satsa på en musikkarriär.

Skivbolaget Universal har visat sitt intresse för Hollywoodfrun som svenska folket både älskar att hata och hatar att älska.

Enligt Anna kommer hon att ge ut två album. Det första kommer att vara ett samlingsalbum där hon väljer sina favoritlåtar. Därefter ska hon att spela in ett eget album.

– Det ska vara en bra produktion, det får inte vara något ”cheesy” man kommer ut med. Jag vill inte göra det för snabbt utan ta min tid och göra det ordentligt, säger hon til Aftonbladet.

Att Anna satsar på en musikkarriär är något hon alltid har drömt om. Men när hon fick barn fick hon lov att tänka om.

– Musik har alltid varit en passion, kan jag styra mitt liv åt det hållet så skulle det vara jättekul. Jag var ett tag inne på att flytta till Nashville och göra countrymusik. Men sen ändrades planerna när jag blev med barn, säger hon.

Anna sätter ribban högt. Hennes dröm är nämligen att jobba med den svenske stjärnproducenten Max Martin.

– Jag har sagt till dem att jag tycker att han har gjort bra grejer. Jag älskar det han har gjort. Kanske kunde han och Paul samarbeta, säger hon til Aftonbladet.

Det ska bli mycket spännande att höra vad Annas pipa går för. Främst eftersom hennes största inspirationskälla är ingen mindre än Céline Dion.

Skrivet av: