"Min exman misshandlade mig"

"Han blev arg och tog en tavla av glas och slängde på mig så glaset gick sönder över mig."


Under måndagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar kunde vi se hur en vanlig hämtning på dagis urartade och förvandlades till en dramatisk biljakt som slutade på polisstationen.

Det var när Anna Anka, gift med Paul Anka, skulle hämta sin sjuåriga dotter på dagis som hon helt plötsligt ser sin dotter i framsätet i sin exmans bil - som är på väg därifrån.

Anna blev upprörd och skyndade sig att köra efter honom. Det blev en biljakt utan dess like.

Anna anklagade sin exman för kidnappning och den dramatiska incidenten slutade med att dottern fick hämtas på polisstationen.

Nu visar det sig att anledningen till allt drama är en vårdnadstvist som pågått en lång tid.

Ord står mot ord då Anna har anklagat sin exman för att ha misshandlat henne.

– Han blev arg och tog en tavla av glas och slängde på mig så glaset gick sönder över mig, och skar upp kroppen, berättar Anna för Expressen.

Enligt Anna har han ett besöksförbud mot sig.

– Vi får inte lov att träffas. Vi får inte lov att prata, vi får inte skicka mail. Allt går genom domstolarna, säger hon.

Men enligt honom är det inte alls så.

– Nej, det finns inget besöksförbud. Det är falskt, säger exmannen, till Expressen.

Han säger även att han försökt stoppa Annas medverkan i programmet. Något som han tydligen inte har lyckats med.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?