Fredag 23 Jul
Stockholm

"Jag vill vara som Blondinbella"

Katrin och Blondinbella har grävt ner stridsyxan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katrin Zytomierska och Isabella “Blondinbella” Löwengrip har som bekant varit i luven på varandra tidigare.

Katrin replikerade med att kalla Blondinbella för en fet gris. “Jag kommer fan nita henne nästa gång jag ser henne”, skrev hon då i sin blogg. Och så var bloggkriget igång.

Stötte ihop på ett folktomt kafé

Men under måndagsmorgonen la sig ödet i konflikten då de två bloggerskorna stötte ihop på ett folktomt kafé i Stockholm.

Blondinbella stegade bestämt fram till Katrin som berättar att hon först blev lite rädd. Men när Blondinbella hälsade glatt släppte nervositeten.

De två bloggprofilerna började att prata och kom så bra överens att Katrin nu öser superlativ över Blondinbella i sin blogg där rubriken till inlägget lyder: “Blondinbella är så jävla cool”.

Önskar att hon var som Blondinbella

“Jag blir så jävla jävla imponerad av den här unga damen. Hur vågar hon? Hur jävla cool är hon? Hon är så stor så att hon fullständigt förbiser alla taffliga och löjliga påhopp och förolämpningar som jag pysslat med de senaste åren. Hon skiter i det. Hon är en genuint sympatisk person som verkligen är så jävla mogen, förståndig och ball”, skriver hon i bloggen.

Katrin berättar att de började prata med varandra om lägenhetsbyten, barn, Nils, hans föräldrar och lite annat och avslutar inlägget med de fantastiska orden:

“Jag önskar att jag var mer som Blondinbella. Det är imponerande”.

Ser man på, det verkar som om graviditeten har gjort Katrin till en mjukis. Och tur är väl det då det kan behövas lite kärlek i den hårda bloggosfären.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela