"Jag vill vara som Blondinbella"

Katrin och Blondinbella har grävt ner stridsyxan.


Katrin Zytomierska och Isabella “Blondinbella” Löwengrip har som bekant varit i luven på varandra tidigare.

Katrin replikerade med att kalla Blondinbella för en fet gris. “Jag kommer fan nita henne nästa gång jag ser henne”, skrev hon då i sin blogg. Och så var bloggkriget igång.

Stötte ihop på ett folktomt kafé

Men under måndagsmorgonen la sig ödet i konflikten då de två bloggerskorna stötte ihop på ett folktomt kafé i Stockholm.

Blondinbella stegade bestämt fram till Katrin som berättar att hon först blev lite rädd. Men när Blondinbella hälsade glatt släppte nervositeten.

De två bloggprofilerna började att prata och kom så bra överens att Katrin nu öser superlativ över Blondinbella i sin blogg där rubriken till inlägget lyder: “Blondinbella är så jävla cool”.

Önskar att hon var som Blondinbella

“Jag blir så jävla jävla imponerad av den här unga damen. Hur vågar hon? Hur jävla cool är hon? Hon är så stor så att hon fullständigt förbiser alla taffliga och löjliga påhopp och förolämpningar som jag pysslat med de senaste åren. Hon skiter i det. Hon är en genuint sympatisk person som verkligen är så jävla mogen, förståndig och ball”, skriver hon i bloggen.

Katrin berättar att de började prata med varandra om lägenhetsbyten, barn, Nils, hans föräldrar och lite annat och avslutar inlägget med de fantastiska orden:

“Jag önskar att jag var mer som Blondinbella. Det är imponerande”.

Ser man på, det verkar som om graviditeten har gjort Katrin till en mjukis. Och tur är väl det då det kan behövas lite kärlek i den hårda bloggosfären.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.