Carl Philips festnota - 100 000 kronor

- 04/11/2009, 10:32 -

Den svenske prinsen partade loss på kungligt manéer för 100 000 kronor.

Prins Carl Philip hade tagit sig utanför Svea rikes gränser för att parta som aldrig förr. Tillsammans med sitt sällskap på 20 personer bar det av till Köpenhamn för att spendera pengar på kungligt vis i helgen. Där gästade den enorma housefesten Sensation White i arenan Parken och fortsatte därefter till medlemsklubben Nasa där det festades till morgontimmarna.

– Notan för Carl Philip och hans vänner gick på 70 000 danska kronor, säger Nasas ägare Jacob Svingegaard.

Det motsvarar drygt 100 000 kronor. Även om han är känd som den mer lågmälde av de tre kungabarnen så skriver att Carl Philip släppte loss rejält under sitt nattklubbsbesök.

– De gav järnet, dansade i sofforna och utnyttjade klubbens alla möjligheter maximalt. Prinsen och hans vänner är bra på att festa, de beställde bland annat in en 3-litersflaska champagne av märket Cristal för 50 000 kronor, en exklusiv flaska som bara finns på ett fåtal ställen i Skandinavien, säger Svingegaard enligt Expressen.

Prins Carl Philip som för närvarande studerar på Lantbruksuniversitetet i Alnarp, lämnade klubben klockan fem på morgonen och det är inte första gången han är där. Han upptäckte klubben tack vare de danska prinsarna Frederik och Joachim.

– Detta var inte första gången vi hade den svenske prinsen som gäst. Han var här även förra året så jag tror nog han trivs på Nasa, säger Svingegaard till

Vem som stod för notan på 100 000 kronor vill inte ägaren uttala sig om och inte heller hovets presschef Nina Eldh har sett eller vill kommentera uppgifterna.

Skrivet av: