Kissie attackerar Foki och Kenza

Kissie går till attack på bred front mot sina bloggkollegor Blondinbella och


Under årets upplaga av Blogawards tycktes de vara bästa vänner när de glatt poserade för kamerorna. Men nu visar det sig att Kissie inte har mycket till övers för sina bloggande kollegor. För i sitt senaste inlägg går blondinen till attack mot inte bara sin nemesis Blondinbella utan också Kenza och Foki.

"Tråkig blogg som representerar hennes tråkiga personlighet bara.. Ingenting mer med det! Tråkigt bara för en gång i tiden var ju hennes blogg bra, földe den slaviskt förut! Hade ju nöstan Bella som idol. och det var hon som gjorde mig känd mer eller mindre så.. Tack?", skriver hon om Blondinbella och fortsätter om Kenza:

"Feeejk! Eller oj, skulle gå efter bloggen och inte personligeheten! Sry! ;) Tråkig blogg om hennes vänner. Inte konstigt jag är större bloggerska?"

Kissie tycks alltså försöka leva upp till sin titel som årets kaxigaste bloggerska och ger sig även på årets storvinnare på Blogawards, Foki.

"Eller “fukme” som jag brukar skämta till det ;) Folk lär ju bli galna över detta nu haha! Whatever.. Hon har iaf en tråkig blogg som handlar om, google typ.? Inte riktigt fattat det! Sen också om hennes pojkvän (som hon btw borde byta ut..) och.. Kina!"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!