Kissie: "Som att anklaga mig för mord"

- 17/11/2009, 12:50 -

Bloggerskan Kissie går till motattack efter anklagelser om att hon är ansvarig för två unga flickors självmord.

Bloggerskan Alexandra Nilsson som går under namnet Kissie har gjort sig känd som en av bloggvärldens mest provokativa. Men inte ens hon hade kunnat räkna med att bli anklagad för att ligga bakom två unga flickors självmord.

En nyhet som fick stor uppmärksamhet när den kavlades ut för drygt en vecka sedan. Inte minst belyste den problematiken kring den allt hårdare jargongen inom bloggvärlden.

Nu väljer Kissie att skriva om händelsen som hon beskriver som "hemskt elak".

"För det är ju nästan samma sak som att ankalaga mig för mord, för så känns det faktiskt! Och jag tycker verkligen att det är synd att det har blivit en sådan stor sak utav allting.. Självklart är jag tacksam för att folk inte tror på dom här töntiga rykterna men jag kan inte låta bli att fortfarande känna en stor ilska mot hon som skrev det här?!"

Och även om hon belönades på Blogawards som Årets kaxigaste bloggerska så är det en annan bild som kommer fram i Kissies öppna brev till sina läsare.

"Detta gör mig riktigt ledsen, helt ärligt.. Saker som detta var jag inte riktigt redo för, jag vill att folk ska ragera över inlägg (SÅKLART) men att folk ska känna sig tvungna att hitta på sånt här för att må bättre själv..? Ja, det är obeskrivligt.. Det går inte att mäta med att jag provocerar i min blogg, ABSOLUT INTE. Det är ingenting som går att jämföra, att ankalaga någon för att stå bakom självmord är någonting man ALDRIG GÖR.", skriver hon i sin blogg.

Skrivet av: