- Foto: All Over Press

Snål-Cyrus handlar på USA:s Ullared

Fast Miley Cyrus blir fotad varje dag skäms hon inte för sina lågpriskläder.


Miley Cyrus, är 17 år och toppar Peoples lista över världens rikaste kändisar under 25 år. Ändå köper tonårsstjärnan helst lågpriskläder. Inför sin världsturné spenderade hon endast 12 dollar för en tröja från Wallmart.

Miley, som är mogen för sin ålder, älskar nämligen att göra klipp. Det berättar Simone Harouche som ansvarade för att styla Miley under turnén.

- Miley älskar den svarta fransvästen som hon hade i kampanjen för Max Azria, säger Harouche till 3News.

Flera kändisar i Sverige har sagt att de gärna handlar billigt på Ullared. Men deras ekonomiska muskler går heller inte att jämföra med de enorma tillgångar som miljon-Miley sitter på.

Trots att snål-Cyrus kan få gratiskläder från vilket designerhus som helst, har Miley alltid haft sin egen stil. Det är bland annat därför som Miley blivit en amerikansk motsvarighet till våra svenska modebloggare.

Därigenom är hon en förebild världen över för unga då hon förespråkar sparsamhet. Och visst är det förnuftigt att hålla i pengarna då finanskrisen bara börjat i USA.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.