1 av 4
- Foto: All Over Press
2 av 4
- Foto: All Over Press
3 av 4
- Foto: All Over Press
4 av 4
- Foto: All Over Press

Tiger Woods älskarinna berättar allt

Golfstjärnan Tiger Woods utpekade älskarinna Rachel Uchitel erbjuder sig att göra ett lögndetektortest för att sänka ryktena om en affär.


Skandalen kring Tiger Woods tycks inte avta. Fortfarande spekuleras det vilt i om golfstjärnan kommer att erkänna den påstådda otroheten och om det kommer att leda till en eventuell skilsmässa från hans svenska fru Elin Nordegren.

Nu tar den utpekade älskarinnan till storkanonerna i sin mediaoffensiv för att rentvå sitt namn. Redan har Rachel Uchitel kontaktat advokater för att undersöka möjligheterna för en stämning, nu erbjuder hon sig att göra ett lögndetektortest.

– Det här är löjligt. Inte ett enda ord är sant. Jag berättade för National Enquirer (tidningen som publicerade nyheten) att det inte var sant. Jag sa till de att jag hade information att motbevisa historien. Jag erbjöd mig att göra ett lögndetektortest, säger Rachel Uchitel enligt NY Post.

Om kvinnan som sålde historien till tabloiden har hon inte heller mycket gott att säga om.

– Hon hade ett personligt skäl att hitta på det här. Hon blev bjuden på en resa som jag också åkte på. Hon betedde sig på ett sätt som var så pinsamt att resan slutade efter en dag. Det var en mardröm, förklarar Uchitel enligt NY Post och menar att kvinnan handlat utefter ren illvilja.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.