Woods utpekade älskarinna Rachel Uchitel. Här med skådespelaren David Borreanaz som även han hamnat i en otrohetsskandal med samma kvinna.
Woods utpekade älskarinna Rachel Uchitel. Här med skådespelaren David Borreanaz som även han hamnat i en otrohetsskandal med samma kvinna. - Foto: All Over Press

Läs Tiger Woods hemliga sexmejl

Nyfiken på Tiger Woods sexliv? Med den enorma skandal som drabbat honom har hans privatliv blivit en följetong i skvallerpressen. Nu har has hemliga sexmejl läckt ut.


Golfstjärnan Tiger Woods och hans svenska fru Elin Nordegren fortsätter att hålla sig borta från pressen. Bland annat har golfkollegan Jesper Parnevik efter sina fördömande ord i pressen, försökt få tag på paret. Men förgäves.

– Nu har jag fått tag på hans agent som lovat att han ska säga till honom att kontakta mig. Jag hoppas att han ringer snart, men jag är inte säker på att han kommer göra det, säger Jesper Parnevik enligt Expressen.

Samtidigt rapporterar amerikanska medier att flera av Tiger Woods sexmejl till den utpekade älskarinnan Rachel Uchitel, har läckt ut.

"Jag drömde att vi var gifta och att jag ledde turneringen. Jag kom hem ivrig att träffa dig och där låg du i sovrummet och blev XXX av Derek och David (två av Uchitels utpekade älskare red.anm). En del av mig tror att du skulle gilla det", skrev Tiger Woods i mejlet enligt US Magazine.

Golfstjärnan fortsätter att förklara hur upphetsad han är över sin sexdröm om Rachel Uchitels trekant och att han inte kan somna om.

För en av världens mest privata kändisar som byggt upp en helylle image kommer livet aldrig bli detsamma.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!