Rasist-slagsmål mellan engelska band

Okereke är en av Londons prominenta svarta popsångare. För det fick han spö av en punkare.


Bloc Partys frontfigur Kele Okereke är förbannad på Sex Pistols John Lydon och kallar honom för "djävulen". Anledningen är John Lydons vänner ska ha gjort rasistattackerat honom under en festival i Spainen. Det hela slutade med ett slagsmål mellan Lydons gäng och Okereke, som backades up av Foals och Kaiser Chiefs.

– Jag ville verkligen slå sönder hans ansikte. Jag hade tur att det var flera runt omkring som lugnade mig, säger Okereke till The Sun.

– Jag har bara en sak att säga om den mannen - John Lydon är djävulen i mina ögon.

John Lydon förnekar det hela. Han kallar Okereke för en lögnare.

I dag är det väldigt hetska känslor banden emellan. Bloc Party som är ett av Londons största band är nu på turné medan Sex Pistols är ett band man kan hitta på vykort.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.