Torsdag 30 Jun
Stockholm

Därför har Lily gått ner i vikt

Vännerna avslöjar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lily Allen har gått ner över sex kilo den senaste tiden.

Varför då? Jo, stjärnan har bestämt sig för att sluta festa lika vilt som i början av karriären.

– Lily vände ryggen till alkohol och knark för att istället umgås med de som hon kallar sina "riktiga vänner", berättar en nära vän.

– Att hon slutat dricka är huvudanledningen till att hon gått ner så mycket i vikt. Lily säger dock att hon alltid kommer att vara en jojobantare och att det inte finns någonting hon kan göra åt det, säger vännen till Now.

Allen spenderar alltså mer tid med de nära vännerna och familjen. Däribland hennes lillebror Alfie, 22 år, som tagit över tronen som partyprisse från syrran.

Kanske sållar sig Lily till ledet av alla de kändisarna som blivit drabbade med bulimi. Några av Lilys mest kända kollegor, Lindsay Lohan och Amy Winehouse har kämpat mot sjukdomen i flera år. Dock har inte de två sistnämnda slutat dricka utan tvärtom. Förhoppningsvis är Lily på rätt spår.

I Allens senaste video ondgör hon sig över knarkande kändisar - och kanske menar hon allvar då hon säger att hon slutat knarka. Frågan är dock om hon slutat dricka. På några av de senaste vimmelbilderna ser Lily väldigt onykter ut.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.