Därför har Lily gått ner i vikt

Vännerna avslöjar.


Lily Allen har gått ner över sex kilo den senaste tiden.

Varför då? Jo, stjärnan har bestämt sig för att sluta festa lika vilt som i början av karriären.

– Lily vände ryggen till alkohol och knark för att istället umgås med de som hon kallar sina "riktiga vänner", berättar en nära vän.

– Att hon slutat dricka är huvudanledningen till att hon gått ner så mycket i vikt. Lily säger dock att hon alltid kommer att vara en jojobantare och att det inte finns någonting hon kan göra åt det, säger vännen till Now.

Allen spenderar alltså mer tid med de nära vännerna och familjen. Däribland hennes lillebror Alfie, 22 år, som tagit över tronen som partyprisse från syrran.

Kanske sållar sig Lily till ledet av alla de kändisarna som blivit drabbade med bulimi. Några av Lilys mest kända kollegor, Lindsay Lohan och Amy Winehouse har kämpat mot sjukdomen i flera år. Dock har inte de två sistnämnda slutat dricka utan tvärtom. Förhoppningsvis är Lily på rätt spår.

I Allens senaste video ondgör hon sig över knarkande kändisar - och kanske menar hon allvar då hon säger att hon slutat knarka. Frågan är dock om hon slutat dricka. På några av de senaste vimmelbilderna ser Lily väldigt onykter ut.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

1 timme sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

1 timme sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

2 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.