Jackmans vansinnesdiet - äter äggvita 04.00

- 06/01/2009, 12:33 -

Vill vara i absolut toppform när han står i rampljuset.

Hugh Jackman går upp fyra på morgonen, varje morgon, för att äta äggvitor. Sedan äter han ångkokta grönsaker, något proteinrikt och råris var tredje timme. Efter eftermiddagen är det strängt förbjudet att äta kolhydrater.

Varför? Australia-stjärnan Hugh Jackman gör allt för att hålla sig i form. Skådespelaren har allt sedan filmen släppts fått finna sig att bli fotograferad dygnet runt. Dessutom blev han framröstad till världens sexigaste man av tidningen People i november.

Jackman måste känna sig stressad. Så stressad att han tränar hårt sex dagar i veckan. Lyckligtvis planerar inte tvåbarnspappan att leva det strikta tränings- och dietschemat hela sitt liv:

– Jag ska inte göra det här hela tiden. Och jag unnar mig visst saker. Jag älskar mörk choklad, öl och rött vin. Jag älskar att gå ut på middag och visst fuskar jag i bland, säger han till OK Magazine .

Det låter trevligt Jackman, men vi hoppas att du låter dig vila också. Kändisarna är tokiga i sina kroppar och galna dieter. För några dagar sedan avslöjade vi Gwyneths Paltrows galna detoxdiet där hon pressar sin kropp till max.

Hugh Jackman är närmast aktuell för att stå värd för Ocarsgalan den 22:a februari.

Skrivet av: