Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dansbandsstjärna misshandlad

Nöje | 18/11/2008 09:10

Känd från SVT:s Dansbandskampen. Nu har Andreas Wistrand misshandlats.

Han gjorde succé i Dansbandskampen. Hunken och sångaren i bandet "Highlights". I lördags misshandlades han brutalt.

Det var när Andreas Wistrand, 30, hade varit och besökt ett par vänner i Ystad. Efter att ha ätit och druckit gott med några vänner på en restaurang, gick han ensam ut till sin bil. Det skulle han inte ha gjort. Plötsligt kände han slaget. Bakifrån. Med våldsam kraft träffade det honom över örat.

- Jag hann inte se vem det var. Jag vet inte ens om det var en tjej eller kille, men att bedöma av kraften i slaget måste det varit en kille, säger han, enligt Expressen.

Musikstjärnan föll till marken. Chockad. Överrumplad. Skadad. Det tjöt i örat efter slaget. Han samlade kraft och lyckades ta sig till närmsta akutmottagning. Där fick han veta att hans trumhinna var sprucken och att han dessutom fått en hjärnskakning.

- Jag hade inte blivit osams med någon på kvällen. Jag har aldrig varit med om något liknande, jag har aldrig ens varit i slagsmål, säger han till Expressen.

Nu är han orolig för eventuella men som han kan ha fått av misshandeln. Mörka platser håller han sig i från. Det här medan gärningsmannen fortfarande är fri.

Skrivet av: