Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gynning skriver ny bok

Nöje | 18/11/2008 10:41

Ego Girl var inte tilräckligt. Nu kommer Gynnings nya bok - Ego Woman.

Carolina Gynning har levt ett spännande liv. Från att som 17-åring upptäckas av en modellagentur till att flytta tillbaka till Sverige och göra succé som teveprofil. I dag har Gynning inte bara lagt sina silikonimplantat bakom sig utan också sin föregående bok Ego Girl.

Den nya boken tar nämligen vid där debuten slutade. Och precis som förra gången skriver Gynning den tillsammans med Ingrid Carlqvist.

"Idag kommer Ingrid Carlqvist till Stockholm, Ingrid hjälpte mig skriva min första bok Ego Girl som sålt över 200 000 exemplar?GRYMT. Vi lärde känna varandra igenom det projektet, jag var tvungen att ha fullt förtroende för Ingrid och därför kom vi varandra otroligt nära. Vi har haft en fin kontakt igenom åren. MEN nu känner vi att det är dags för EGO WOMAN?.Så nu till helgen ska den börja ta form, otroligt roligt.", skriver Gynning i sin blogg.

Mer snaskighet än någonsin utlovas också. Vad det skulle bestå i återstår att se. Likaså om boken går över 200 000-strecket.

Skrivet av: