Fadde slår till i bloggkriget

Fadde Darwich är Linda Rosings ex. Nu ger han sig in i bloggkriget.


Carolina Gynning skrev ett dissande inlägg om Linda Rosing. Linda svarade. Och i mitten stod Nyheter24:s bloggare Andreas Kleerup.

Men nu är han inte den enda mannen på slagfältet. Fadde Darwich har gett sig in i leken. Fadde är som bekant Linda Rosings ex men om någon trodde att han ställer sig på Rosings sida har de fel.

Stureplansprofilen slår istället åt alla håll. Ingen skonas. Han jämför nämligen Gynning, Kleerup och Rosing med vinterkräksjukan på sin blogg.

– Jag behövde en passande bild till inlägget, och de här personerna passar perfekt in på beskrivningen av vinterkräksjuka, säger Fadde Darwich, enligt Expressen.

Att det skulle vara någon gammal avundsjuka inblandad förnekar han bestämt. Samtidigt har han och hans nya flickvän gjort flera påhopp på Linda Rosing. Den senare vill inte kommentera Faddes attack.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

1 timme sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.