Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kanye West handplockade tjej

- 26/11/2008, 10:29 -

Modellen Sessilee Lopez får West att glömma Phifer.

För att komma över sin tidigare fästmö Alexis Phifer har rapparen Kanye West spenderat en hel del tid med modellen Sessilee Lopez. Han handplockade henne för att fronta hans nya musikvideo till Flashing Lights. Källor nära modellen talar nu om att det kan handla om mer än vänskap.

– Kanye var till en början betagen av Sessilee och det är inte svårt att förstå varför. Hon är ju het, säger en vän till Lopez.

West har lagt mycket tid på deras relation, och bjudit med Lopez till flera kändisfester.

– Men det är inte bara hennes utseende som attraherar Kanye - de kommer överens väldigt väl och klickar verkligen, säger vännen till Lopez till The Sun.

Men om West vill bli mer än vänner står han inför en tuff utmaning. Modellen som gjorde sin debut i ett stort Victorias Sectret-evenemang i Miami för två veckor sedan är den hetaste modellen i New York för tillfället. Även Usher och Justin Timberlake tävlar om hennes gunst.

Skrivet av: