Kanye West handplockade tjej

Modellen Sessilee Lopez får West att glömma Phifer.


För att komma över sin tidigare fästmö Alexis Phifer har rapparen Kanye West spenderat en hel del tid med modellen Sessilee Lopez. Han handplockade henne för att fronta hans nya musikvideo till Flashing Lights. Källor nära modellen talar nu om att det kan handla om mer än vänskap.

– Kanye var till en början betagen av Sessilee och det är inte svårt att förstå varför. Hon är ju het, säger en vän till Lopez.

West har lagt mycket tid på deras relation, och bjudit med Lopez till flera kändisfester.

– Men det är inte bara hennes utseende som attraherar Kanye - de kommer överens väldigt väl och klickar verkligen, säger vännen till Lopez till The Sun.

Men om West vill bli mer än vänner står han inför en tuff utmaning. Modellen som gjorde sin debut i ett stort Victorias Sectret-evenemang i Miami för två veckor sedan är den hetaste modellen i New York för tillfället. Även Usher och Justin Timberlake tävlar om hennes gunst.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

1 timme sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.