Kanye West talar ut om attacken

Efter sin arrest har stjärnan ett och annat att säga om media och paparazzis.


Kanye West arresterades här om dagen för att än en gång ha attackerat en paparazzi. Något som är "skitsnack", enligt honom själv. Och han skräder inte på orden när han går till frontalattack mot media.

"Låt oss inte glömma att paparazzis dödade prinsessan Diana. När kommer det komma en lag som tvingar folk att fråga om de får ta en bild? Jag försvarar mitt personliga utrymme på grund av att det inte finns några lagar som gör det.", skriver Kanye West i sin blogg.

Stjärnan fortsätter med att ge sin sida av vad som verkligen hände.

"När jag lämnade klubben möttes jag av paparazzis som vanligt. En av dem kände att han hade mer rätt till mitt utrymme än jag själv, så jag höll upp min hand för att förhindra honom från att ta bilder. Jag överföll honom inte. Tre timmar senare knackar det på min hotelldörr. Där stod fem poliser och jag hade ingen aning om varför.", skriver Kanye West i sin blogg.

Kändisar har det inte så lätt som det verkar alltså.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.