Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alcazarstjärnan talar ut

Nöje | 27/11/2008 18:31

Artisten Andreas Lundstedt talar ut om hivsmittan.

Stjärnan Andreas Lundstedt uppträdde för första gången offentligt efter han meddelat sin hivsmitta. Lundstedt var huvudnumret på seminariet "Det händer inte mig", som arrangerades i samband med världsaidsdagen på måndag.

– Jag ångrar ingenting, säger Lundstedt.

Tillsammans framförde han låten "I Feel Good", med backup från vännerna i Alcazar. Inför en stor publik talade Andreas ut om sin hivsmitta.

–Jag var livrädd att det skulle komma ut och att någon skulle känna igen mig. Jag smög ut på apoteken om nätterna och hämtade min medicin, berättar han, enligt Expressen.

När han till sist valde att berätta för allmänheten blev den mediala anstormningen för stor och han reste till Spanien.

– Jag kunde inte drömma om att det skulle väcka sådan uppmärksamhet. I det läget är det underbart att ha så många fantastiska vänner, menar Lundstedt.

I nuläget mår Andreas bra, men har bytt bromsmedicin några gånger, eftersom man efter ett tag blir immun mot medicinerna.

Nästa utmaning för Lundstedt blir Melodifestivalen, där han ska tävla tillsammans med Alcazar, skriver Expressen. Han planerar dessutom att skriva en bok om det som hänt.

Skrivet av: