Måndag 5 Dec
Stockholm

Victoria Silvstedt gör tevesuccé

Det går bra för Sveriges mesta blondin Victoria Silvstedt. Nu gör hon tevesuccé.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I Sverige är Victoria Silvstedt känd som den pinsamma, oftast halvnakna blondinen. Men i resten av världen gör hon succé. Sveriges mesta blondin och en av våra största modellexporter är nämligen en riktig tevestjärna.

– Jag har filmat tre teveshower på samma gång. Jag leder ett program på bästa sändningstid i fransk teve och jag har sex miljoner tittare varje kväll. Så det är jättestort i Frankrike. Samtidigt har jag gjort en annan show i Italien och så har jag gjort E! som slutade för några månader sedan. Jag har ingen tid för mig själv, säger Victoria Silvstedt till Female First.

För närvarande är Silvstedt mitt i arbetet med en egen realityshow - My perfect life.

– Ja, det är mer en dokumentär om mitt liv. Du vet, mina fester, mitt arbete, när jag inte arbetar. Det tar mig över hela världen faktiskt. Det är en bra show för unga tjejer att titta på för det handlar mycket om mode, bakom kulisserna så att de kan se vad som pågår. Modellerande och sådant, lättviktigt, lättsmält.

Victoria Silvstedt började sin bana som modell. Men efter en tid av dåligt självförtroende och ätstörningar bytte hon catwalken mot Playboy. Ett karriärdrag som gjorde henne till en av de mest åtråvärda blondinerna i världen. Nu gör hon alltså tevesuccé.

– Varje avsnitt så följer de mig i fyra, fem dagar och vi gjorde åtta avsnitt. Så det har varit mycket men det är kul och annorlunda. När kamerorna är där hela tiden så är det svårt och du har ju svårt att glömma dem. Det mesta av mitt arbete är i teve nu för tiden. Det finns så mycket att göra. Det är toppen, säger Victoria Silvstedt till Female First.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Se Silvstedts nya dokumentär:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.