Idol-Johan mordhotad

Flera hatgrupper på Facebook har gjort att Johan Palm får vaktskydd.


Hatgrupper är ingen ovanlighet. I synnerhet inte på Facebook. Något Idol-Johan fått erfara. Hatgrupper som "Vi vill att Idoläcklet Johan Palm emigrerar från Sverige, eller helst dör" och "Hata Johan Palm" har lyckats samla tusentals medlemmar. Medlemmar som skriver hätska kommentarer. Bland annat kan man läsa följande:

"äntligen är bög johan palm ute!:):):) nu kan man kolla på idol längre! alla fjortisar som rösta på han kan gå å lägga er på en hög me johan palm underst å tända på den högen så alla fjortisar och johan bög palm försvinner för gott! sverige har äntligen fattat att han är sämst å inte kan sjunga!!!"

"Bra att han åkte ut! men han förtjänar att dö eftersom iaf jag har fått permanenta skador av hans feta hår och dryga betende!"

"asså seriöst vad är problemet med hans föräldrar, skjut han i huvudet när han sover eller nåt så vi slipper det där jävla äcklet!!!"

Kommentarer som nu fått arrangörerna att reagera. Johan Palm har fått extra livvaktsskydd. Själv reagerar Idolstjärnan med ilska.

– Va fan, har de inget liv eller? De behöver inte lyssna på mig om de inte vill. Vad är det för typ av människor som skriver sånt liksom. De kan ju inte vara speciellt brighta. Okej att man kan tycka illa om en person. Men de är ju riktigt töntiga om de hatar mig bara för att jag är med i Idol, säger Johan Palm till Expressen.

TV4 överväger nu att polisanmäla de ansvariga för hoten och kommentarerna på Facebook.

Johan Palm har åtminstone ett hängivet fan:

Skrivet av:

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev