Stockholm

Dane Cook - utslängd

Utslängd från sin lägenhet. Nu tar han till pinsamma metoder för att få stanna.


Läs mer

Allt började med hundbajs. När komikern Dane Cook slarvade med att plocka upp efter sin hund blev följderna hårda. När en domstol nu har beodrat att Dance Cook ska vräkas från sin Hollywoodlägenhet tar skojaren till ett underligt försvar. För att inte säga pinsamt. Cook påstår nämligen att enda anledningen till att han hyrt lägenheten är att hans stora idoler John Belushi och Steve Martin bott där. Han fortsätter med att mena att han kommer att lida psykiskt och känslomässig skada om han tvingades lämna sin bostad. Något som därigenom skulle påverka hans karriär.

– På samma sätt som författare kan få skrivkramp kan komiker få idétorka. Jag är extremt rädd för att det här kommer att hända mig om jag tvingas att flytta ut ur min lägenhet. Jag har sett det hända andra komiker, att något stör kontakten med deras kreativa musa och därmed förstör deras karriär, säger Dane Cook enligt tmz.com.

Låter lite pinsamt desperat. I vilket fall har den bönande Cook också erbjudit sin granne - som anmält hundbajsandet - en summa på 40 000 dollar som plåster på såren. Hundbajs värt sin vikt i guld alltså.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.