Det blev en flicka

Jennifer Garner och Ben Affleck har fått välkomna en flicka till världen.


Det blev i natt som skådespelarna Garner och Affleck åkte i ilfart till sjukhuset i Los Angeles för att klämma ur sig en unge. Och en unge blev det. Närmare bestämt en lillasyster till dottern Violet, tre år.

Fler uppgifter än så går inte att få från paret än så länge. Jennifer Garner och Ben Affleck har dejtat varandra sen 2004. De träffades på inspelningarna av actionfilmen Daredevil.

Jennifers graviditet hölls i det dolda ända fram till femte månaden. 36-åringarna är väldigt måna om sitt privatliv, och gifte sig i all hemlighet 2005. Bilder på barnet kommer bli närmast omöjliga att få tag i.

Det var bådas talespersoner som bekräftade att en dotter blivit född, men som sa att ingen mer information kommer att gå att få tag på tills vidare, skriver OK Magazine.

"Bennifer" har jobbat hårt under 2008, i år kommer det totalt fem filmer med någon av föräldrarna. Bland annat den politiska thrillern State of play för Ben Affleck och den romantiska komedin The Ghosts of Girlfriends Past för Jennifer Garners del.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!