Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gravida Garner till sjukhus

- 02/01/2009, 10:23 -

Paret Bennifer tog in på sjukhus. Andra barnet är på utgång.

Fest. Fylla. Sex. Och bråk. Det är antagligen vad som kännetecknade nyåret för de flesta. Men för Bennifer, Jennifer Garner och Ben Affleck, var det sjukhuset som gällde.

Och det verkar som att det är en bebis på utgång. Höggravida Garner har höjt en del ögonbryn med sin minst sagt stora mage och paparazzina hårdbevakar sjukhuset för bilder och nyheter. Med tanke på hur måna Bennifer är om sitt privatliv lär det blir en utmaning. Paret gick inte ut med nyheten om sitt första barn förrän Jennifer Garner var i femte månaden.

– Vi är så glada, uppenbarligen. Vi är väldigt lyckliga. Saker och tung kunde inte vara bättre. Vi tar det lugnt och njuter bara av lite lugn och ro hemma, sa Jennifer Garner då enligt Hollyscoop.

Efter att parets setts shoppa loss på babybutiken Petit Tresor, är det många som gissar att det blir en pojke den här gången. Sedan tidigare har Bennifer dottern Violet Anne.

Skrivet av: