Bellas "Butt" blev en flopp

- 09/01/2009, 22:53 -

Nyheter24 om kvällens premiär av Let's Dance.

Blondinkampen är över. Puman gav den unga kattan en riktig snyting. För det blev Laila Bagge som gick vinnande ur premiären av Let's Dance. Att det skulle bli en så snopen flopp för Blondinbella var det väl få som gissat.

För Butt-chocken till trots räckte inte Blondinbellas trosor för en topplacering. Det blev snarare en bottenplacering. Om det här har med hennes "Butt" eller trosor att göra kan lämnas osagt. Men besvikelsen lyste onekligen igenom när Bella såg domarnas låga poäng. Med en neslig åtta från domarna riskerar Blondinbella att åka ut redan efter första programmet.

Laila Bagge däremot drog till sig blickarna i en het dress och med desto hetare dansrutin. En kädstil som programledaren Jessica Almenäs kunde tagit efter. Men medan hon förblindade tittarna med sin fula utstyrsel, dansade Let's Dansarna loss.

Elisabeth Höglund gjorde trots en skadad arm en bra insats. Det talades om troschock där också. Om någon ville se den är en annan fråga. Det blev vackert mellan Magdalena Graaf och Daniel da Silva under deras vals. Den som tog högst poäng var dock Morgan Alling. Trots snåla domare.

Skrivet av: