Blondinbella grät öppet i Let's Dance

Katrin Zytomierska och Carolina Gynning mobbar bloggdrottningen för hennes utseende.


Lillgammal skitgris, skenhelig, präktig, fejkförebild. Glåporden haglar över bloggdrottningen Isabella "Blondinbella" Löwengrip när kanalkollegorna Katrin Zytomierska och Carolina Gynning slår tillbaka i en massiv mobbattack mot Let's Dance-deltagaren. Blondinbella tog förnedringen så hårt att hon grät öppet efter tävlingen i går.

– Jag blir så provocerad och arg över vad de gör, säger Isabella Löwengrip.

Hon valde att kasta stenen först genom att anklaga Zytomierska och Gynning för vikthets. Blondinbella menade att deras romantisering av bantning påverkade hennes vänner negativt och att hon fick stå hjälplös inför deras självdestruktivitet. Det fick de senare att rikta en massiv bloggstorm mot Blondinbella. Till exempel valde Zytomierska att recensera Blondinbella med följande ord på sin blogg:

"Du är en hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo. Den andra anledningen till att du ska hålla käften är att du är den människa i Sverige som förändrat sitt utseende mest av alla på kortast möjliga tid. Man känner ju för fan knappt igen dig längre. Från en halvmullig Miss Piggy till en spinkigare version av samma grisdocka. Jag vet inte vad du gjort och det skulle du förmodligen inte erkänna heller, men din näsa är mindre, dina tänder är för fan blåa, din hy ser numera ut som en jävla infinitypool, du väger säkert tio kilo mindre nu än för bara några månader sen, dina naglar liknar pomperipossa."

Och Gynning valde att kalla henne för skenhelig, präktig och fejkförebild i sin blogg. Det fick Blondinbella att bli ledsen efter tevesändningen av Let's Dance då tårarna sprutade.

– Det är klart att det gör ont när de går på en så där. Men det som gör mig mest ledsen är att jag vet att jag kan ta det, men unga tjejer som läser det tror att de måste bli som dem, säger hon till Expressen.

– Att de romantiserar det här självsvältet, jag har inga ord. Jag blir alldeles gråtfärdig, fortsätter hon.

På frågan om vad hon tycker om påhoppen, säger hon:

– Att Katrin Schulman kallar mig gris... det bryr jag mig inte så mycket om, men Carolina Gynning... hon har ändå gått från att ha sex i Big Brother till att vara en karriärkvinna. Jag har sett upp till henne.

– Men det hon gör nu är att normalisera en sjukdom som får en massa unga tjejer att till och med dö, det är sjukt. Att hon ger skinny tips i bloggen, det gör mig extremt förbannad. Hon förtjänar inte att få den uppmärksamheten som hon får, säger Löwengrip till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.