Tisdag 29 Nov
Stockholm

Blondinbella viktattackerar Gynning

Isabella Löwengrip anklagar Carolina Gynning och Katrin Zytomierska för att spä på ätstörningsproblem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett stort viktbråk har urartat mellan bloggdrottningen Isabella "Blondinbella" Löwengrip och programledarbönorna Carolina Gynning och Katrin Zytomierska. Blondinbella har allvarligt tröttnat på de senares romantisering av ätstörningar och viktminskningar och går nu till hård attack för deras vikthets.

Debatten om ätstörningar tog fart under veckan då en manlig modell gjorde ett utspel på sin blogg, där han tipsade om självsvält. Han uppmanade sina läsare att följa en hutlös självsvältsdiet. Det fick Blondinbella att gå i taket, som menar att Carolina Gynning och Katrin Zytomierska har ett stort ansvar för att kompisar i hennes närhet går runt med svår viktångest.

I sin blogg skriver Blondinbella:

"Häromveckan kunde man se i Expressen Fredag hur kända kvinnor, såsom Carolina Gynning säger att 'det finns inte en enda vän som jag inte har spytt med'. När man kikar i hennes blogg så handlar allt om hennes jäkla vikt, hon skriver ut smaltips om att man alltid ska dela en måltid tillsammans med en vän. Sedan har vi också Katrin Zytomierskas blogg där allt bara handlar om att gå ner..."

Samtidigt som Gynning romantiserar sina viktnedgångar, ser Blondinbella hur hennes vänner får allt svårare att tackla sina matbesvär. Hon fortsätter i bloggen:

"Jag är så trött på det här! När ska det sluta! Jo, när förebilder, kvinnor och män som många följer slutar att hetsa kring mat och vikt! Carolina Gynning är en ball tjej, men hennes coolhet försvinner när hon indirekt uppmuntrar unga läsare till samma vikthets som hon själv lider av. Jag har vänner runt omkring mig som drabbas allt eftersom. Jag står där helt hjälplös och ser på, för hur jag än är på dem med maten har sjukdomen redan etsat sig fast."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Spelskapare varnar för falska Ukrainavideor

Publicerades: 2 timmar sedan

TV4 Play fälls för otillräckligt barnskydd

Publicerades: 2 timmar sedan

Nancy Pelosi skildras av dottern

Publicerades: igår 22:15

Weinstein väljer att inte vittna

Publicerades: igår 21:45

Kardashian "omprövar" relation till lyxmärke

Publicerades: igår 21:18

Augustvinnare och klimataktivist prisas av IM

Publicerades: igår 21:05

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.