Stockholm

Katrin: Bella är bulimiker

Katrin fortsätter att attackera Blondinbella i årets bloggkrig.


Läs mer

Bulimi. Anorexi. Ja, det är en ren kakafoni av dissar och förolämpningar som fyller kändisbloggarna. Som bekant var det Blondinbella som kritiserade både Carolina Gynning och Katrin Zytomierska för deras "vikthets". Deras dieter och bantningar gick inte hem hos den unga Bella Butt.

Det hela verkar dock ha utvecklats från en trekant till duell. Och Katrin är ute efter blod. Nu anklagar hon sin nemesis för att vara bulimiker.

"Men nu har fröken präktig trampat i klaveret. Igen... Stackars lillan. Tack vare Lisa fick jag ett bevis på att Blondinbella lider av hetsätning och svält. Precis som vi alla andra dödliga! Här skriver Blondinbella hur hon hetsäter för att sen svälta sig till nyår. Ha ha...enjoy...", skriver Katrin i sin blogg och länkar till ett inlägg på Blondinbellas blogg.

Blondinbellas taktik däremot verkar att vara att locka till sympati. I ett svar på ett läsarmejl skriver hon följande:

"I slutet av ditt mail skriver du att att alla verkar tycka att man ska vara så smal som Gynning och ha den inställningen till mat. Och jag håller med, i de samhälle som vi lever i nu, har svält blivit något acceptabelt. "Ja är man över 25 år är det ju svårt att hålla vikten och då måsten man dra ner på maten"... Det är ett sjukt argument! Det kanske inte är meningen att kroppen ska se anorektisk ut när man är i en fertil ålder? Det är en sak att se smal ut för att man lever ett sunt liv, äter den mat som kroppen behöver och rör på sig för att må bra. Än att vara smal genom att göra sitt liv till ett helvete med banting, överdriven träning och ångest över allt man stoppar i sig eller att se andra smala människor."

Carolina Gynning å sin sida verkar ha utlyst en ensidig vapenvila. För närvarande befinner hon sig i Japan där hon spelar in ett nytt teveprogram.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.