Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan frisyrchockar på fotbollsgala

Nöje | 20/01/2009 11:50

När Ibra mötte plattången.

Den ena är mörkhårig, den andra blond. Den ena slänger med bollen lika självsäkert som den andra latchar med kommentarerna. Zlatan Ibrahimovic och Björn Gustafsson. De mest omtalade svenska männen under 2008.

Senast på Guldbaggegalan fick Björn brudarna att dreggla medan han svängde med spirorna på scen. I går, samtidigt med Idrottsgalan, pågick Italiens fotbollsgala (Oscar Del Calcio) i Milano där Zlatan valdes till Serie A:s bäste spelare. Inte illa.

Men vad är det vi ser? Medan Björn Gustafsson låter de guldiga lockarna växa, ser Zlatan mest ut att ha fastnat med huvudet i en toaster. Håret är rakare än skottet från i somras då Ibra dånade upp bollen i krysset med en sträckt vrist. Målet skakade om hela Greklands självförtroende.

I går visade snarare Ibra tecken på dålig självkänsla. Han har bytt bort sitt självfall mot en stripig Iggy Pop-variant.

Se bilder ovan.

Se Zlatan sätta 1 - 0 mot Grekland från EM 2008:

Skrivet av: