Stockholm

Mamma Mia-stjärna var otrogen

Amanda Seyfried och Dominic Cooper gör en "Sluttyenna".


Läs mer

Sienna Miller gjorde det med gifta Balthazar Getty. En katastrof som slutade med hat, hot och ett nytt smeknamn för Miller. "Sluttyenna". Men läxan har tydligen inte gjorts av alla. För nu kommer det fram att också Mamma Mia-stjärnorna Amanda Seyfried och Dominic Cooper syndat.

Nu går nämligen Dominics förrådda ex Joanna Carolan, ut och berättar om hela affären. Det var under inspelningen av just Mamma Mia som Seyfried och Cooper började flörta med varandra.

– Han åkte till Grekland och jag fick veta om Amanda på en gång. Dominic berättade inte - jag hörde det från vänner. Jag trodde ärligt talat att det var en liten flört bara, säger Joanna Carolan enligt Daily Mail.

När filmen var inspelad flyttade pilske Dominic in hos sin flickvän igen. Men något kändes fel. Carolan misstänkte fortfarande att hennes pojkvän träffade Amanda Seyfried.

– Under den tiden gick jag till och med på Mamma Mia-premiären med Dominic. Självklart var Amanda där och det var verkligen pinsamt. De skulle ju inte ses då men i mitt hjärta visste jag att de gjorde det, och det var de svåraste dagarna. Han flög hela tiden till Los Angeles där hon bodde och jag känner Dom - han är en sån som behöver ett bröst som kudde. Vid det laget kände jag mig förråd. Jag förstod att jag höll på att bli ett offer och jag vägrade att bli den kvinnan, fortsätter Joanna Carolan enligt Daily Mail.

Nu är förhållandet historia. Joanna är singel och Dominic leker av sig med Amandra Seyfried. Ett par som antagligen lär figurera flitigt i media i framtiden.

Mamma Mia! Filmflörten blev en sliskig affär:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.