Russell snart utbränd av allt sex

Viagra, alkohol eller bara ren viljestyrka. Russell Brand gillar att ligga.


Komikern Russell Brand har sina trick och knep för att ragga upp tjejer. När det behövs. För som de flesta vet så är världen full med groupies. Och vem har sagt att det är fel att ha sex egentligen. Inte Russell i alla fall. Nu går han nämligen ut och skryter om sina erövringar. Och de är många.

– Räkna ut hur många per dag och så finns det en enkel regel, tredubbla det. Jag älskar det. Jag har en väldigt beroende personlighet och det är väldigt lätt för mig att bli tvångsmässig när det kommer till något sexuellt, säger Russell Brand enligt News of The World.

Törsten efter sex har gått så långt att han nu riktar sin mandom mot äldre eller låt oss säga högre mål. Den 63-åriga skådespelerskan Helen Mirren.

– Jag gillar att kela. Jag skulle vilja kela med henne i behå, säger Brand till News of The World.

Men trots en respektingivande ålder så skulle Mirren knappast vara hans äldsta gädda. I sina yngre dagar låg han nämligen med en 61-årig kvinna.

– Hon var sannerligen inte en ung kvinna. Hon var en viktig person i mitt liv. Jag kände mig inte alltför stolt den natten, berättar Brand.

Men samtidigt erkänner komikern att det börjar gå riktigt snett med allt sexande. Han fruktar nämligen att han börjar bli utbränd av allt liggande.

– Ibland tänker jag "Kom igen, ta en ledig dag nu", säger han till News of the World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.