Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Russell snart utbränd av allt sex

- 25/01/2009, 11:41 -

Viagra, alkohol eller bara ren viljestyrka. Russell Brand gillar att ligga.

Komikern Russell Brand har sina trick och knep för att ragga upp tjejer. När det behövs. För som de flesta vet så är världen full med groupies. Och vem har sagt att det är fel att ha sex egentligen. Inte Russell i alla fall. Nu går han nämligen ut och skryter om sina erövringar. Och de är många.

– Räkna ut hur många per dag och så finns det en enkel regel, tredubbla det. Jag älskar det. Jag har en väldigt beroende personlighet och det är väldigt lätt för mig att bli tvångsmässig när det kommer till något sexuellt, säger Russell Brand enligt News of The World.

Törsten efter sex har gått så långt att han nu riktar sin mandom mot äldre eller låt oss säga högre mål. Den 63-åriga skådespelerskan Helen Mirren.

– Jag gillar att kela. Jag skulle vilja kela med henne i behå, säger Brand till News of The World.

Men trots en respektingivande ålder så skulle Mirren knappast vara hans äldsta gädda. I sina yngre dagar låg han nämligen med en 61-årig kvinna.

– Hon var sannerligen inte en ung kvinna. Hon var en viktig person i mitt liv. Jag kände mig inte alltför stolt den natten, berättar Brand.

Men samtidigt erkänner komikern att det börjar gå riktigt snett med allt sexande. Han fruktar nämligen att han börjar bli utbränd av allt liggande.

– Ibland tänker jag "Kom igen, ta en ledig dag nu", säger han till News of the World.

Skrivet av: