Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon blåste John Cleese

Nöje | 25/01/2009 12:27

John Cleese trodde att hans flickvän Barbie Orr var tjugo år yngre.

Man ska inte döma boken efter omslaget men vem gör inte det i ärlighetens namn. Antagligen var det därför som skådespelaren John Cleese kände sig som världens lyckligaste när han blev ihop med 27-åriga Barbie Orr. 27 var åtminstone så gammal som hon uppgav sig vara. Men nu uppdagas blåsningen.

För medan den 69-årige Monty Python-stjärnan fixade sina tänder, åt vitamintillskott och täckte sin flint med hårtransplantationer, dolde Orr sin mörka hemlighet. Det låter såklart värre än det är. Men det blonda bombnedslaget avslöjas nu i medierna.

Genom födelsedokument i USA står det klart att Barbie Orr är 45 år gammal. En bluffmakerska med andra ord. Inte ens hennes namn är äkta. Hon föddes 1964 i motsats till 1981 som hon själv uppgivit, och hette då Kristine Reinhard.

– Det här är väldigt pinsamt för John. Han är en stolt man, men han älskar också ett vackert ansikte. Jag tror att några av hans modigare vänner har varnat honom och sagt att han ska vara försiktig, för ingen vill se honom utskämd, säger en källa enligt Daily Mail.

John Cleese är för närvarande mitt i en infekterad skilsmässa. Vänner oroar sig nu för att det här ska putta in stjärnan i en depression. Förutom miljonkrav från exfrun, lögner från sin extjej, får han dessutom se intima detaljer om sitt privatliv publiceras i brittiska medier.

– Normalt så brukar de vara saggiga där nere, man han är väldigt välutrustad. Han tar en massa vitamintillskott och äter väldigt bra och så tränar han. Hans armar är väldigt muskulösa och han har fortfarande fantastiska ben. Han fixade till sina tänder och transplanterade hår för att täcka sin flint, berättar Barbie Orr ingående om sin forne älskare John Cleese, för Daily Mail.

Life of Brian med Cleese:

Skrivet av: