Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sean Penn förnekar fajt med Rourke

Nöje | 26/01/2009 19:31

Skådespelaren menar att han inte alls hamnat i luven på Mickey Rourke.

Det har skvallrats rejält i Hollywood om Sean Penns och Mickey Rourkes "bråk". Det hela började med att kritiker gissade att båda skulle nomineras för "Bästa manliga huvudroll" till årets Oscarsgala.

Rourke ska då ha kallat hans insatser i filmen "Milk" för medelmåttiga och dessutom kallat honom homofob. Något som han senare dementerade.

– Det finns ingen Oscarsfejd mellan Mickey och Sean. De har varit vänner länge och han har stor respekt för Sean, uppgav Rourkes publicist, enligt The Bosh.

Kanske rörde sig det hela om ren och skär svartsjuka, med tanke på att Penns karriär har stigit sedan han slog igenom under 1980-talet. Detta samtidigt som Rourkes popularitet dalat.

Men nu går även Sean Penn ut och hävdar att ingen dispyt finns mellan de båda skådespelarna.

–Vare sig nästa grej inkluderar mig och Mickey eller inte, så har teve har fått sin "dogfight". Men de är idioter! För vad de inte vet är att både jag och mina mednominerade är så stolta över varandra, förklarade Penn när han mottog sin SAG-statyett häromdagen.

Penn passade också på att kommentera statyetternas "kraftiga paket" under sitt tacktal.

Se talet nedan.

sss

Skrivet av: