Geri Halliwell har förlovat sig

Den forna Spice Girls-medlemmen har tagit ett steg mot att stadga sig.


Geri Halliwell har lagt kryddan på hyllan. Den 37-åriga rödtotten kanske känner av sin ålder, för nu har hon gått och gjort det. Knutit den magiska knuten. Åtminstone om man ska tro de senaste ryktena.

Geri och hennes italienske pojkvän Fabrizio Politi ska nämligen ha förlovat sig i förra veckan. Något den avdankade stjärnan försökte dölja genom att ha på sig handskar efteråt. Men som bekant så har sanningen ett oförtröttligt sätt att komma upp till ytan.

Oddsen är dock inte allt för ljusa. Paret har bara varit tillsammans några veckor. Och med tanke på ryktet som mansslukerska som Ginger Spice skaffat sig, är det svårt att tro att bröllop är något för henne. Bland annat har hon dejtat Chris Evans, Robbie Williams, Sacha Gervasi och Ivan Velez.

– Det finns inga omedelbara planer på äktenskap eftersom paret njuter av sin förlovning, säger Geris pressagent enligt The Sun.

Frågan är om kyrkklockorna någonsin kommer att klämta för Ginger Spice?

För Geri regnar det män:

Skrivet av:

Senaste nytt

Robinson-Toves smärtsamma skönhetsknep på ön

Dreamhack till Stockholm nästa år

1 timme sedan
Jönköping blir av med Dreamhack Winter. Nästa år arrangeras Dreamhack i november i Stockholm i stället.

Markus Krunegård får Taubestipendiet

2 timmar sedan
Årets Taubestipendium från tidningen Vi går till Markus Krunegård. Artisten får priset för att "hans ord alltid har full fart framåt", som det bland annat heter i motiveringen.

Christer Sjögren på kyrkoturné i vår

2 timmar sedan
Christer Sjögren ger sig ut på turné i vår med konserter i främst kyrkor runt om i Sverige. På repertoaren står både andliga sånger och personliga favoriter från sångarens karriär. Christer Sjögren får sällskap på turnén av sångerskan Anna Werner.

Anonym donation räddar "Batavernas trohetsed"

3 timmar sedan
Den världsunika Rembrandtmålningen "Batavernas trohetsed" får stanna kvar på Nationalmuseum. En anonym donation gör det möjligt att låta konstverket vara kvar på museet i 7,5 år framåt.

Eldkvarn åker på ny avskedsturné – "Jag lovade"

3 timmar sedan
I somras tog Eldkvarn farväl. I sommar tar de farväl en gång till. Vi ska göra en turné. Det känns skitkul, säger Plura Jonsson till TT.