Zeta-Jones sunkiga skönhetstips

Hur sunkigt lågt är du villig att sjunka för att se ut som Catherine Zeta-Jones?


Hon kanske är sminkmärket Elizabeth Ardens ansikte utåt, men när det kommer till skönhet så är Catherine Zeta-Jones den första att spola mascaran. Fräsch och snygg. Nu delar skådespelerskan med sig av sina bästa skönhetstips. Och de är chockerande sunkiga.

För att bekämpa rynkor kör hon på en blandning av honung och salt som hon smetar in hela kroppen med. Hon borstar också tänderna med jordgubbar och tvättar håret i öl.

– Jag smörjer in en blandning av honung och salt över hela kroppen för att exfoliera och återfukta kroppen. När du tvättar av det är din hud helt underbar. Och så älskar jag att äta ett äpple efter maten, för att rena mina tänder - de ser alltid polerade ut efteråt, säger Catherine Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Den 39-åriga skådespelerskan röstades 2005, fram som den kändis med snyggast hår. Kanske har det att göra mer med vad Zeta-Jones har i kylen än vilken frisör hon använder.

– Jag tvättar mitt hår med honung och öl. Jag luktar som botten av en öltunna i dagar efteråt men det är verkligen bra för håret, säger Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Skönheten Chatherine Zeta-Jones är med andra ord hängiven anhängare av devisen "Vill man vara fin, får man lida pin".

Catherine gillar det blött:

Snygg i bilreklam:

Skrivet av:

Senaste nytt

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

igår 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".