Onsdag 10 Aug
Stockholm

Zeta-Jones sunkiga skönhetstips

Hur sunkigt lågt är du villig att sjunka för att se ut som Catherine Zeta-Jones?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hon kanske är sminkmärket Elizabeth Ardens ansikte utåt, men när det kommer till skönhet så är Catherine Zeta-Jones den första att spola mascaran. Fräsch och snygg. Nu delar skådespelerskan med sig av sina bästa skönhetstips. Och de är chockerande sunkiga.

För att bekämpa rynkor kör hon på en blandning av honung och salt som hon smetar in hela kroppen med. Hon borstar också tänderna med jordgubbar och tvättar håret i öl.

– Jag smörjer in en blandning av honung och salt över hela kroppen för att exfoliera och återfukta kroppen. När du tvättar av det är din hud helt underbar. Och så älskar jag att äta ett äpple efter maten, för att rena mina tänder - de ser alltid polerade ut efteråt, säger Catherine Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Den 39-åriga skådespelerskan röstades 2005, fram som den kändis med snyggast hår. Kanske har det att göra mer med vad Zeta-Jones har i kylen än vilken frisör hon använder.

– Jag tvättar mitt hår med honung och öl. Jag luktar som botten av en öltunna i dagar efteråt men det är verkligen bra för håret, säger Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Skönheten Chatherine Zeta-Jones är med andra ord hängiven anhängare av devisen "Vill man vara fin, får man lida pin".

Catherine gillar det blött:

Snygg i bilreklam:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.