Zeta-Jones sunkiga skönhetstips

Hur sunkigt lågt är du villig att sjunka för att se ut som Catherine Zeta-Jones?


Hon kanske är sminkmärket Elizabeth Ardens ansikte utåt, men när det kommer till skönhet så är Catherine Zeta-Jones den första att spola mascaran. Fräsch och snygg. Nu delar skådespelerskan med sig av sina bästa skönhetstips. Och de är chockerande sunkiga.

För att bekämpa rynkor kör hon på en blandning av honung och salt som hon smetar in hela kroppen med. Hon borstar också tänderna med jordgubbar och tvättar håret i öl.

– Jag smörjer in en blandning av honung och salt över hela kroppen för att exfoliera och återfukta kroppen. När du tvättar av det är din hud helt underbar. Och så älskar jag att äta ett äpple efter maten, för att rena mina tänder - de ser alltid polerade ut efteråt, säger Catherine Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Den 39-åriga skådespelerskan röstades 2005, fram som den kändis med snyggast hår. Kanske har det att göra mer med vad Zeta-Jones har i kylen än vilken frisör hon använder.

– Jag tvättar mitt hår med honung och öl. Jag luktar som botten av en öltunna i dagar efteråt men det är verkligen bra för håret, säger Zeta-Jones enligt Daily Mail.

Skönheten Chatherine Zeta-Jones är med andra ord hängiven anhängare av devisen "Vill man vara fin, får man lida pin".

Catherine gillar det blött:

Snygg i bilreklam:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.